The SmurtAss Blog

As a comment to Elena’s post

Posted on: June 1, 2011

Haleluia for your bird Tzuchi :))

Eu acum lucru la doua proiecte si ma gandesc la al treilea. Sincer, nu ma deranjeaza catusi de putin sa lucru pana mor de somn, problema ii ca… ei bine o sa va zic. E scurta dar sper sa intelegeti esenta.

M-a rugat azi o colega sa o ajut la un mic proiect deoarece ea nu era multumita. Am incercat sa-i dau idei. Desigur nu i-au convenit si mi-a zis “dar eu asa vreau”. In acel moment mi-am adus aminte cu ce fel de clienti voi avea eu de-a face. Nu este gresit sa zici “dar eu asa vreau”… nu este gresit sa vrei… dar compromisuri tot trebuie sa se faca, si asa am inceput eu sa-i tin un mic discurs (ceva asemanator cu ce am scris eu pe blog acum ceva luni in urma) ei bine dupa ce a tipat cineva “Chris taci” si dupa ce am observat ca nu am scos “asa vreau” -ul nejustificat din gura ei… am renuntat si m-am dus la tigara.

Ideea in povestioara asta boring ii ca… scoala imi f*te mie creativitatea. La ora actuala ma simt incapabila sa cac o idee care sa-mi placa (in ambele lumi) care sa aibe sens (i’m working on it it though). De nu stiu cate ori cei care s-au dus, colegi, cu proiecte negandite, fara substanta si cu “asa vreau”-ul lor in brate, au fost laudati de profi… si mai si luau note bune. Eu sunt genul ala de persoana care vrea sa faca ceva substantial, sa ramana , macar in sufletul meu. De fiecare data am incercat sa-mi sustin ideea inainte sa-mi spuna proful ca nu e bine, mai ales cand el ma lua cu stasuri care daca vrei le poti lua linistit din carte. Repetitia este mama invataturii. Ei bine… de ce cacat sa invat ceva din care nu dau examen si care oricum daca o sa am nevoie, ma uit in carte. Fiecare are stilul lui de a invata, de a sorta informatia. Ei bine asta ii al meu. Si ar face bine sa inteleaga ca nu-mi foloseste sa-mi spuna ceva ce exista in carte… sa ma lase sa-mi sustin proiectul inainte de a-si da el cu parerea  si sa lucreze cu ideile mele… ca doar asta ii baza defapt in arhitectura… apoi vin stasurile.

In fine. I get you Tzuchi. Sunt si eu satula, frustrata si stiu ca tot ce pot face acum ii sa am rabdare… sa-mi trec toate examenele (cat de cat) si proiectele, sa treaca anii de faculta sa-mi iau diploma si apoi sa sper ca o sa-mi pot dezvolta imaginatia dupa. Din practica o sa invat mai multe si ma bazez pe asta.

Eu simt ca pot. Eu stiu ca pot. Mi-e frica… dar face parte din plan :))

So… astfel spuse… have a good one 😉

Advertisements

2 Responses to "As a comment to Elena’s post"

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

Flickr Photos

Advertisements
%d bloggers like this: